Monday, February 26, 2024

Утрово сообраќаен метеж на овие улици и булевари во Скопје

Центарот за управување со кризи при Град Скопје известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,

-мост Гоце Делчев кон бул.Илинден,

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-ул.Симеон Кавракиров кон ул Никола Карев,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-ул.Димитрија Чуповски кон бул. Свети Климент Охридски,

-мост Близнак во двете насоки,

-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-ул. Беласица во двете насоки,

-мост Беласица кон ул. Никола Карев,

-бул. Гоце Делчев во двете насоки, особено кон бул.Илинден,

-ул.11 Октомври кон Центар и обратно,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон к-ца со бул. Свети Климент Охридски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Следна вест