Вести

Ивановска: Синот на Талат Џафери на чуден начин дошол до право да полага правосуден испит, но не можеме да го докажеме тоа

Нечувањето на документацијата од страна на Министерството за правда е причина што државната Антикорупциска комисија не може да отвори случај...

Повеќе
Страна 1 од 93 1 2 93

Најнови вести