Живот

Што има заедничко владеењето на Елизабета Втора со владеењето на нејзината позната прапрабаба Викторија?

Побожност, долговечност и – за Британците – чувство на стабилност среде историските перипетии: владеењето на Елизабета Втора има многу заедничко...

Повеќе
Страна 1 од 24 1 2 24

Најнови вести