Saturday, April 20, 2024

Забава

Зошто луѓето се снимаат за време на интимните односи? Експертите објаснуваат што не тера да го правиме тоа и имаат важен совет за сите

Во време кога мобилниот телефон со камера е како продолжување на раката и фотографираме сѐ: оброци, модни комбинации, секој момент...

Повеќе
Страна 1 од 33 1 2 33