Tuesday, July 16, 2024
Помина времето на македонски политичари кои прифаќаа секакво понижување понудено на маса
Борко Ристовски : Министерството за спорт ќе се грижи за спортистите, но и за идните спортисти почнувајќи од градинка
Ова е апартманот на Тито во Њујорк, Македонија требаше да земе четири милиони долари од продажбата
Mицкоски се сретна со македонската дијаспора во Вашингтон – разговарава за поддршка и лобирање за македонските интереси
Немало финансиски злоупотреби, туку не бил идеолошки „погоден“ за новата власт, реагира Фрчкоски
Мицкоски: Бројките во Буџетот се катастрофални, сепак ќе се најдат средства за исплата на зголемените пензии
Колку што сега има дрога на улица, немало никогаш, вели Тошковски, последните 3-4 години немало никаква контрола
Мицкоски: Ова е втора инвестиција за неполни две недели во вредност од 20 милиони евра и 110 нови работни места

ВЕСТИ

ЖИВОТ

ЗАБАВА

ЉУБОВ

СПОРТ

ХОРОСКОП