Saturday, June 22, 2024

Kалуѓерка во Италија се породила, а не ни знаела дека е бремена

Пренесена е во болница во Сан Северино Марче, во централна Италија, каде со ултразвук е откриено дека е бремена.

Калуѓерката итно била пренесена во породилното одделение, каде и пукнал водењакот и се породила.Бебето е здраво, а грижата за него најверојатно ќе го преземат калуѓерките од манастирот, пишува „Индипендент“.

Калуѓерката не знаела дека е бремена. Таа во манастирот пристигнала во јуни и се претпоставува дека уште тогаш била бремена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Следна вест