Friday, May 24, 2024

Јанкулоска: Одлуката на Стразбур е морална победа на Јанакиески

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска на Фејсбук напиша за денешната пресуда на Судот во Стразбур за Миле Јанакиески.

Таа вели дека ова е морална победа за Миле бидејќи на денешен ден пред пет години прв пат му одреди притвор.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Следна вест