Wednesday, June 19, 2024

Карлеуша Дачиќ и Вучиќ позираа заедно (ФОТО)

Поп дивата Јелена Карлеуша гостуваше во емисијата „Kирилица“ заедно со претседателот на Србија Александар Вучиќ и Ивица Дачиќ.

 

Јелена се осврна на различни теми a даде и коментар како си поминала.

Иако не сум политичар, само жена со храбар и праведен став која беше нападната поради тоа, зборував за теми кои се од историско значење за мојата земја и за целиот Балкан. Како некој чиј глас се слуша надалеку и кој ужива популарност низ регионот и светот, испратив јасна поддршка до мојата земја и народ во овие тешки моменти, како и желбата за помирување и добри односи со сите народи на Балканот и светот – рече Јелена Карлеуша.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Следна вест