Friday, May 24, 2024

ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА ВО СРБИЈА: Автомобил со 4 девојки влетал во Јужна Морава

Тешка сообраќајна несреќа се случила околу четири часот наутро кај Владичин Хан. Автомобил „голф“ со четири млади девојки влетал во Јужна Моравија.

Засега е познато дека во автомобилот имало четири лица, но нивната точна возраст не е позната. Две лица успеале да испливаат и да се спасат, додека телото на третото девојче било пронајдено во безживотна состојба. Во моментов се трага по четвртата помлада жена, а полицијата и припадниците на Секторот за вонредни состојби се на терен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Следна вест