Sunday, June 23, 2024

ВИДЕО: Пешаци „за влакно“ избегнале последица од судар на два автомобили

Само поминувале по улицата, а чиста среќа е тоа што избегнале да бидат повредени во сударот. Погледнете во видеото!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Следна вест